Min personlighetstyp

2010-09-20 @ 15:14:47

Tystlåten, idealistisk tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till dina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojal. Flexibel och avslappnad så länge du inte upplever att någon av dina grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvad skribent. Kvicktänkt, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Karriärval: Skribent, artist, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präst, psykolog, forskare, fritidspolitiker, redaktör, studievägledare, journalist, religionslärare.


Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0